Sunday, April 8, 2012

Hanis Zalikha's Boyfriend?..

Assalamualaikum.

Baru je balik dari hangar, seems like minggu ni aku hanya dapat clock dua jam je, only one aicrarft available. My last sortie was 5 minggu lepas, seriously, perasaan sedih, stress dan rindu diblenderkan sekali dan dicampakkan jauh kelubuk hati..sedih bila tak dapat fly and do nothing, stress bila fikirkan bila nak habis belajar, bila dah habis, boleh apply dengan blue coloured license and do some works, kumpul duit..rindu nak fly :(...sejak dua menjak ni, perasaan aku tak senang..

Ya Allah, permudahkanlah segala urusanku.tetapkan yang terbaik untuk hamba mu ni.Walaupun banyak dosaku padamu, aku akan berusaha untuk menjadi yang lebih baik, lebih taat padamu..permudahkanlah segala urusanku.

Dalam kepala aku duk fikirkan kepentingan ibu bapa, adik beradik serta S..Aku usaha untuk kesenangan dan harapan mereka..dan juga hubungan kami..Apa yang aku perlu buat sekarang, sentiasa berusaha, dan tawakal.insyaAllah, semua akan okey.

On the way ke villa tadi, ada ternampak seseorang ( VIP ) sedang makan dalam cafe, Aku rasa, he is MASwings ( Borneo base airlines ) CEO, Datuk Captain Haji Nawawi bin Haji Awang. Dia adalah bekas MAS's captain Boeing 747-400. dan dia juga adalah first pilot to fly Boeing 747-400 to Terengganu for direct Mecca flight from Terengganu to Jeddah.. hopefully, got some good news from Datuk..dia juga anak kelahiran Besut by the way.

Ooohhh, bila cakap pasal MASwings, teringat seorang senior aku, sangat murah rezeki dia, selepas habis training, selepas beberapa bulan, terus dapat kerja, sangat sangat bertuah dia ni..ohhh, dia pun sangat bertuah sebab he is Hanis Zalikha's boyfriend, not to mention his name,selalu jugak cakap cakap dengan dia bila berselisih. Dia seoarang yang down to earth, baik, untung Hanis Zalikha, dan mestilah handsomekan..orang Kelantan..tak boleh cakap lebih, tak boleh tunjuk gambar sebab itu hak orang lain, privasi orang lain.

Heh, tak sangka.

Sorang blogger/doktor ni jugak ( perempuan ) couple ngan my junior. he is also a good boyy...

Have a good day people, thanks for spending your time.
Assalamualaikum

.

45 comments:

  1. dan wan jugak dah jumpa la eh dgn hanis zalikha?...

    ReplyDelete
  2. ceh..bru nk tgok gmbr..
    org klate kan comel2 blako..haha

    ReplyDelete
  3. amboi wan demo gosip dih loni...... kalau ada yang singgah blog ni pasti akan search siapa boypren hanis nanti....

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya dalam jadi pilot . Nak apply syarikat mana nanti ?

    ReplyDelete
  5. Hahhaha..aku tak pernah jumpa lagi dengan HZ.

    aku tahu bila dia dah habis training..

    bahaya letak gambar, privasi orang lain, dang dang ke kena saman nanti..cukuplah setakat tu je..if nak letak gambar, kena minta kebenaran dulu.heheheh

    ReplyDelete
  6. @Syarafina Sabri

    insyaAllah, akan apply dengan mana mana syarikat..
    insyaAllah, ada rezeki nanti.

    ReplyDelete
  7. untungla untungla mereka...
    blogger cantik dn awsm..:)

    ReplyDelete
  8. hei dude..
    ape jadi nie bro ?
    aircraft x available ek ?
    hehe.. nnti habis la tuh belajar..

    ReplyDelete
  9. good luck :) semoga Allah permudahkan :)

    ReplyDelete
  10. mesti hensem kan boyfriend dia..

    ReplyDelete
  11. baca tajuk entri ni, hanya fokus nak cari gambar je. haha. bagusla wan hormat privasi org. sstgh yg lain, main letak je. ;D

    ReplyDelete
  12. penah nampak mereka berdua datang UM masa mock trial sbb BFF HZ is my friend too. both of them so comel!

    ReplyDelete
  13. untunglah wan tahu siapa HZ punya boyfie.haha

    ReplyDelete
  14. wahhhh untungnyaaa.hihi yg dgn junior tu cm knal jee sape.hihi

    ReplyDelete
  15. kah kah kah...titeww tahu bf dia. titeww tahu !!! ssshhh :D

    ReplyDelete
  16. Ore kelate gak ke,bf Hanis tu??

    Wow,like me aarrr... ;)

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

    ReplyDelete
  17. huuhu :P suspen je.ingatkan nak reveal and letak biodata pasal bf HZ sekali.kahkahkah~

    ReplyDelete
  18. bf dia titew lah.....opsss gayyy!

    ReplyDelete
  19. Bf Hanis Zalikha org kelantan? wow! tumpang bangga. pehape je kan aku. hehe.

    btw Wan, gudluck ok. takpe lmbt abes, jgn compare dgn org lain yang cepat abis. nnt down tau :))

    ReplyDelete
  20. Blogwalking here...

    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  21. huhu! oghe kelate jugok :P
    masok geng kito laa lepas nih.

    ReplyDelete
  22. Lah ye ke HZ ada bf?wah wah sangat untung,HZ pun down to earth tak menyombong baik je. Sangat polite.seriously,

    ReplyDelete
  23. waalaikumussalam,
    umm.....tajuk wow....hahaha...hanis zalikha, that famous blogger...mesti keyword "hanis zalikha" panas kat blog ni untuk search....kat google x yah ckp la....SEO mmg pergh...... paling atas la kalau search...... tapi bagus wan....respect privacy org...tabik la....respect other if you want to be respected, 3R yang penting Respect yourself,Respect your parent and Respect others...

    ReplyDelete
  24. abang wan, meh nak kenal2 ngan junior boleh dop? hahaha XD

    ReplyDelete
  25. wan , gosip ea .. hahaa .. alah , baru nak nengok mukenye ..

    ReplyDelete
  26. Bila awak nak habis blaja ea?

    ReplyDelete
  27. tajuk gempak.. tapi citer last sekali.. cool! :D

    ReplyDelete
  28. putih pakwe hanis tuu..

    aku pon tau sapeee..

    bace blog mama hanis pon ade gmbr bkl menantu dia tu..pndai2 lah carik..

    kehkeh

    ReplyDelete
  29. hehe....dunia ni kecik je kan? Untunglah Hanis Zalikha hehehehe

    ReplyDelete
  30. dah clash kan skrng ? Hadi nama dia is it ?

    ReplyDelete
  31. It is really a great and useful piece of information.
    I am glad that you just shared this useful information with us.
    Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.


    My web site :: genf20plus reviews

    ReplyDelete
  32. I am sure this post has touched all the internet visitors, its really really good
    article on building up new blog.

    my homepage - Alteril

    ReplyDelete
  33. Wonderful article! We will be linking to this great content on our website.
    Keep up the good writing.

    my homepage; semenax

    ReplyDelete
  34. I loved as much as you will receive carried out right here.
    The sketch is attractive, your authored subject matter stylish.

    nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following.
    unwell unquestionably come further formerly again as
    exactly the same nearly a lot often inside case you shield this
    hike.

    my blog post; vimax vs vigrx plus

    ReplyDelete
  35. Very gοоd info. Lucκy me I dіѕсovered уοuг sitе by chance (stumbleuρon).
    Ι've book marked it for later!

    Feel free to surf to my blog post iphone repair malaysia

    ReplyDelete
  36. I do not even know how I finished up right here, but I believed this post used to be good.
    I don't know who you might be however definitely you are going to a well-known blogger when you aren't already.
    Cheers!

    Here is my website: free male enhancement products

    ReplyDelete
  37. We absolutely love your blog and find almost all
    of your post's to be precisely what I'm looking for. Would you offer
    guest writers to write content available for you?
    I wouldn't mind writing a post or elaborating on many of the subjects you write with regards to here. Again, awesome website!

    my blog :: provillus

    ReplyDelete
  38. Hello to all, the contents existing at this website are truly remarkable
    for people knowledge, well, keep up the good work fellows.


    Feel free to surf to my homepage ... provillus

    ReplyDelete
  39. I was extremely pleased to discover this website. I wanted to
    thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely savored every part of
    it and I have you saved to fav to look at new information in your
    site.

    Look into my blog post; Buy Volume Pills

    ReplyDelete
  40. I do not know whether it's just me or if everyone else experiencing problems with your site. It appears as if some of the written text in your content are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well? This could be a problem with my internet browser because I've had this happen previously.
    Many thanks

    Also visit my homepage ... http://mascocco.net/blog/view/36941/provillus-australia

    ReplyDelete
  41. It's an awesome post in favor of all the online visitors; they will take benefit from it I am sure.

    Here is my web page :: miroverve review buy miroverve

    ReplyDelete
  42. This article will assist the internet visitors for creating new blog or even a blog
    from start to end.

    my web site ... buy dietrine

    ReplyDelete

Terima Kasih Ye!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...