Tuesday, February 12, 2013

Blogging.

Assalamualaikum.

Hello.

Banyak benda yang aku miss dalam blog ni, termasuklah jugak bloglist bloglist dan member blog yang aku kenal. Dah lama tak update sebab aku rasa macam takda benda menarik yang nak update, plus takda masa  sebab aku selalu keluar rumah awal pagi, balik lewat petang, main bola, then sebelah malam aku layan movie. 

Banyak tahu movie aku download ( The Godfather Trilogy, Bourne Legacy, Skyfall, Django Unchained, total about 20+ movie ). Semua movies aku download pakai torrent, dan almaklumlah, bila dah pakai torrent, internet pon slow. Nak loading blog pon bukan main lama lagi..

And I am not in blogging mood now. Actually, aku sedang tunggu result interview haritu. hati ni kemain runsing lagi. Hari ni dah masuk 2 minggu dah. tunggu la beberapa hari lagi..

Aku takkan abaikan blog ni and takkan delete blog ni. InsyaAllah, if ada rezeki, I will share with you all about something new. InsyaAllah.if ada masa and ada rezeki.

Tengok follower pun, makin bertambah. Nanti aku follow balik..Terima kasih. Kepada member blog,moga hubungan member blogging ni dapat dikekalkan. Bila tengok bloglist kan, banyak benda yang aku terlepas.Hmmm..

Assalamualaikum.
.



32 comments:

  1. haah. betul ckp wan. utamakan yg utama.. real life utama, dahulukan. ada masa kelapangan, boleh curi masa menulis kembali.. ;) mana-mana yg selesa..

    ReplyDelete
  2. menulis bila ada idea wan,sama ler kita..bz pun sama jugak,huhu

    ReplyDelete
  3. oo torrent ni makan wireless rupenye.. cet patotla

    ReplyDelete
  4. ala Wan....apesal...x best ar wan xde..

    ReplyDelete
  5. dah lama tak baca wan punya cerita..
    kita tggu wan tau

    ReplyDelete
  6. moga ukhwah yang terjalin tidak pudar dek kerana keterbatasan waktu..ameen..

    ReplyDelete
  7. takpe wan...

    kami nantikan entri baru ye :)

    ReplyDelete
  8. lama menyepi wan.. kerinduan tau.. hehehe.. tak mengapa, utamakan perkara yg penting dulu,... blog ni lain kali boleh uruskan

    ReplyDelete
  9. Semoga berjaya dengan interview yang lepas tu.... =)

    ReplyDelete
  10. kalau tengah tunggu result interview memang lh rasa setiap hari lmbat berlalu. insyaAllah wan akan dapat

    ReplyDelete
  11. Hati x keruan tunggu result kan. Semoga berjaya

    ReplyDelete
  12. sabo2.ehe..mmg benci la bila tggu2 result ni..hati beharap la sangat..uhuk

    ReplyDelete
  13. tapeeeeee wan dio.... wak hok petim dulu deh :)

    ReplyDelete
  14. tertunggu2 cerita terkini dari abg wan ni... jerteh lagu mano loni...

    ReplyDelete
  15. good and nice blog . Keep it up bro !

    ReplyDelete
  16. Salam bang , nak tanya sikit pasal kos yg abg ambil ni . Masa form 4 abang amik fizik kimia tak ? wajib amik ke kalau nak masuk kos ni bang ? mohon reply sikit . saya memang minat dengan kerjaya ni

    ReplyDelete
  17. Welcome back, Wan ! moge berjaya dalam interview tuh. doa banyak2. amin... =))

    ReplyDelete
  18. abe wan!
    kita serupa..
    banyak kekangan nak update blog..
    yuyu pun sempat update jarang2 saja..
    apa-apa pun, all the best ya!

    ReplyDelete
  19. sama , hari2 pk nak update pasal ape !

    ReplyDelete
  20. samalah kita.. fsa pun dah jarang nak pegi ke bloglist. hari ni baru terasa nak pegi.. huhu

    ReplyDelete
  21. hehe kta dlm situasi yg sama.. ntalah naper xde mood sgt.. tp skrg update express jer.. nak singgap blog org pun susah nak cari masa.. hmmm

    ReplyDelete

Terima Kasih Ye!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...