Thursday, May 23, 2013

Manisnya May : Air Asia.

Assalamualaikum.

Setelah sekian lama ambe tak update blog. Kali ini, insyaAllah, ambe akan update sekerap mungkin. Bukan apa, sejak dari awal tahun lagi ambe busy dengan interview then now, laptop ambe ada masalah. Ambe online pun guna laptop abah. Nak beli takda duit lagi. tengok la nanti macam mana. Lama tak lepak blog blog membe.

Laptop ambe kena repih. Patah dua.laptop abah dapat free, ambe guna.
Nasib wayar dia tak putus. tapi masalah bila nak on, then bila on, dia gelap sekejap sekejap.

Yang dok kekalkan ambe dalam bloglist tu. Ambe nak ucapkan terima kasih. Yang datang komen blog ambe tu. terima kasih jugak. Yang baru follow blog ambe pun, terima kasih daun keladi..

Bulan May ni, banyak benda yang manis manis berlaku. 16 May lepas, ambe berpeluang sambut hari guru di sekolah ambe mengajar. Hari Guru tu jugaklah hari last ambe berkhidmat sebagai cikgu ganti. Entry hari guru, ambe kongsi lain hari ye. Ambe malas nak edit gambor. Gambor dalam BB curve ni tak lawo sangat. kena edit baru look fancy..


Alhamdulillah. selepas beberapa kali dikecewakan..rezeki ambe with Air Asia.
Perancangan dari Allah adalah sebaik baik perancangan.( betul dok ayat ambe ni? )


Nanti ambe beli laptop baru deh, pastu ambe lepak blog deme deme sekalian deh..

Take care.
Assalamualaikum.

.

33 comments:

  1. alhamdullillah. tahniah wan.. nanti kalau dah start fly, gtau eh? nak beli tiket ke destinasi yg wan bawa.. ;)

    ReplyDelete
  2. waeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,suko la ambo bilo demo bulih kijo....takpoooo,maswings dop leh air asia pun okay doh tu,Selamat bertugas !

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. berjaya gak dapat apa yang dihajati. all the best in life. ;D

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum.

    alhamdulillah :)

    semoga Allah merahmati tuan ambe sekeluarga ..

    ReplyDelete
  5. kat airasia position pilot jugak ke

    ReplyDelete
  6. Allah uji sebab nak bagi something better tuk kita.. ternyata anda memang layak menerima reward ini.. alhamdulillah, tahniah bro :)

    ReplyDelete
  7. owh lama jugak kak lea tak dgr crta adik pilot ni he3...eh wan tak dpt ke malindo tu?alhamdulillah murah je rzki all the best ye :)

    ReplyDelete
  8. tahniahhhh wan!! akhirnya kan? :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah la awe wei..laptop tu sapa kne repih demo wat gano la

    ReplyDelete
  10. wow alhamdulillah tahniah wan!

    terbaik!

    ReplyDelete
  11. parok gila laptop tu.. sadis sungguh melihatnyaaa..

    ReplyDelete
  12. Tahniah, Wan :)

    n selamat hari guru juga (even dah tak ngajar dah)

    ReplyDelete
  13. wan... tahniah !! finally ! training kt academy lah nnti ni ?? hehe

    ReplyDelete
  14. tahniah....

    akhirnya

    :) buat molek2 deh...

    ReplyDelete
  15. wah setelah sekian lama..
    dan dapat kerja dah..
    tahniah... :)

    ReplyDelete
  16. tahniah wan. nanti eka nak honeymoon. nak wan bawak. wiwiwiwiwiwi

    ReplyDelete
  17. Teruk jugak laptop nie..cmne leh jd gini?

    Apa2 pun, gud luck :)

    ReplyDelete
  18. taktau kau ingat aku ke tak..dah setahun tak berblog.
    http://afsarothman.blogspot.com

    aku baca balik post2, komen2, teringat korang semua

    ReplyDelete
  19. Wawan, aku tulis ko dlm novel aku second officer air asia oke? Oke tak? Cptlah wawan respon aku nk cepat ni.. Hahahah!

    ReplyDelete
  20. tahniah.. selamat maju jaya.. ;)

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah.... akhirnya berita gembira yang ditunggu-tunggu. Tahniah wan. moge terus sukses. =))

    ReplyDelete
  22. lama tak singgah sini..busy sem akhir nie..hehe

    btw congrats abe pilot kita ni dah dapat kerja.
    Do ur best in da future. Good luck! :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Ye!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...